Ny ankomst|Besuper Preemie bleier

preemie bleier 02

Preemie babyer trenger mer søvn og huden deres er mer delikat.

For å beskytte søvnen og huden deres, er Beusper Preemie-bleier designet for å fremme uavbrutt søvn og hudhelse.

Hyperabsorberende, FSC-sertifisert tremassekjerne absorberer fuktighet på sekunder for å sikre at babyens bunn forblir tørr når bleien er full.

 

Lever opptil 12 timers langvarig beskyttelse, dag eller natt, for babyen din med Beusper Preemie bleier.

Disse bleiene er flotte for preemie babyer fordi de har mindre størrelse og konturert form for bedre lekkasjebeskyttelse.

Besuper eksklusive liner er beriket med naturlig aloe vera-olje for å gi næring og beskytte babyens hud, mens yttertrekket er forbedret med premium bomull, noe som gjør Beusper Preemie-bleier uimotståelig myk og pustende.

preemie bleier 06
preemie bleier01

I tillegg gir den elastiske linningen en sikker og komfortabel passform for babyen.

 

Våthetsindikatoren er en gul linje som blir blå når den er våt, noe som gjør det enkelt for foreldre å vite når det er tid for bleieskift.

Beusper Preemie bleier er helt trygge for preemie sensitiv hud.

En babys hud er 20 % tynnere enn en voksens hud, og derfor inneholder bleiene våre ingen unødvendige kjemikalier som vil utgjøre helserisiko for barnet ditt.

Beusper Preemie bleier inneholder ingen sterke kjemikalier, da disse preemie babybleier er hypoallergene samt fri for kremer, dufter, parabener, naturgummilateks, elementært klor og fargestoffer.

For å sikre våre kunder, gir vi også mange internasjonale sertifiseringer for deres referanse.

For tiden har Baron oppnådd sertifikatene til BRC, ISO, CQC, Sedex, BV, BSCI og SMETA for selskapet og OEKO-TEX, SGS, FSC, FDA, CE, HALAL og TCF-sertifisering for produktene.

bleiesertifisering
preemie bleier 03

Baron-bedrifter med mange ledende materialleverandører, inkludert Sumitomo, BASF, 3M, Hankel og andre internasjonale Fortune 500-selskaper.

 

Dessuten har vi utført tester på alle råvarer og ferdige produkter under og etter produksjon for å overvåke produktkvaliteten fra start til slutt.